חלווה ביתית

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

 

חטיף חלווה ביתי קפוא

מצרכים:
¾ כוס טחינה גלמית ( עדיפות לשומשום מלא)
חצי כוס קוקוס
חופן אגוזי מלך קצוצים דק
1/3 כוס שומשום קלוי ( לקלות על מחבת כ3-4 דקות תוך כדי ערבוב)
3 כפות סילאן- יכולים להוסיף או להפחית מתיקות לפי העדפתכם.

אופן ההכנה:
לערבב בקערה היטב את כל החומרים, להעביר לתבנית אנגליש קייק מרופדת בנייר אפייה ולהקפיא ללילה.
לשמור בהקפאה (עד חודש ימים).

תהנו!!

ועוד דגש חשוב, שלבו מתוק ביום יום שלכם.
מזכירה לכם שהימנעות מאכילת מתוקים קשה להתמדה ולרוב מובילה לתגובת פיצוי של אכילת מתוקים חסרת שליטה.. IMG_1107