קוסקוס כרובית חם



רכיבים:

כרובית גדולה חתוכה

בצל גדול

2 שיני שום כתושות

2 קישואים

1 שומר

עשבי תיבול:

חופן פטרוזיליה קצוצה

חופן כוסברה קצוצה

כוס גרגרי חומוס מוכנים לאכילה

2 כפות שמן זית

רבע כפית אורגנו

מלח, פלפל שחור לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

  1. לקצוץ במעבד מזון את הכרובית עד למרקם של קוסקוס דק
  2. לחתוך את הירקות לקוביות
  3. במחבת לטגן את הבצל עד להשחמה קלה
  4. להוסיף קוביות קישואים ושומר ולערבב
  5. להוסיף כוס גרגרי חומוס עם ¾ כוס מים רותחים ו לבשל כ5 דקות-10 דקות.
  6. להוסיף אורגנו, מלח ופלפל שחור לפי הטעם ולערבב
  7. להוסיף את קוסקוס הכרובית לירקות ולערבב. לבשל עוד כ2-3 דקות.
  8. להוסיף עשבי תיבול ולערבב.
  9. להגיש חם ולאכול בהנאה!