עוגיות פיצוחים ב4 דקות הכנה

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

IMG_8289מצרכים: (כלי מדידה: כוס חד פעמית )
כוס שקדים לא קלויים קצוצים
כוס אגוזי מלך לא קלויים קצוצים
חצי כוס גרעיני חמנייה לא קלויים
חצי כוס זרעי שומשום
1/3 כוס סוכר
2 חלבונים

אופן ההכנה:
· לערבב את כל המצרכים בקערה, להוסיף את החלבונים ולערבב היטב את התערובת עד שכל האגוזים מצופים היטב בחלבון הביצה.
· בעזרת כפית לסדר את העוגיות על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה
· לאפות בחום של 170 מעלות כ15 דקות.
· העוגיות יוצאות רכות אך מתקשות כשהן מתקררות
· לשמור בקופסא אטומה עד שבוע.

תהנו!