פסטה עם שעועית לבנה ברוטב עגבניות

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone


A photo posted by Adi Klienman (@adiklienman) on




רכיבים:
1 בצל גדול
4 שיני שום
2 גזרים
3 גבעולי סלרי
2 עגבניות
קופסא קטנה של עגבניות מרוסקות
2 כפות רסק עגבניות
חצי כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית פפריקה חריפה
חצי כפית- כפית מלח
פלפל שחור
6 עלי בזיליקום
300 גרם שעועית לבנה מבושלת
כוס וחצי מים
חבילת פסטה מחיטה מלאה

הוראות הכנה:
פסטה
לבשל פסטה לפי הוראות היצרן.

להכנת הרוטב
1. לטגן את הבצל
2. להוסיף בהדרגה את השום, סלרי גזר ועגבניות עד שמתרכך ( כ10 דקות)
3. להוסיף עגבניות מרוסקות, רסק מלח מים ותבלינים. לערבב ולבשל כ8 דקות.
4. להוסיף את השעועית ולבשל על אש נמוכה כ15 דקות.
5. להוסיף לרוטב עלי בזיליקום טריים קצוצים דק
6. לערבב את הרוטב עם הפסטה.

בתיאבון!
עדי קליינמן | דיאטנית קלינית

Instagram