פסטת ברוקולי ברוטב טחינה

אוהבים פסטה?
קבלו באהבה מתכון קיצי מושלם לפסטת ברוקולי מיוחדת ברוטב טחינה:

מצרכים: ל3-4 מנות

3-4 שיני שום קצוצות דק
שקית ברוקולי קפוא חתוך לפרחים קטנים (800 גרם)
חצי חבילת פסטה
חבילת טופו חתוכה לקוביות
כוס גרגרי חומוס קפואים
חופן עלי בזיליקום
2 כפות טחינה גלמית
כוס מים

אופן ההכנה:
1. לבשל את הפסטה
2. להקפיץ במחבת את השום בכ2 כפות שמן זית
3. להוסיף את הטופו ולטגן קלות
4. להוסיף את הברוקולי ואת החומוס
5. להוסיף כוס מים ולתבל במלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה ולהביא לרתיחה. לבשל על להבה נמוכה כ10 דקות.
6. להוסיף את הפסטה למחבת ו2 כפות טחינה גלמית ולערבב
7. לפזר עלי בזיליקום טריים ובתיאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *